Onze eigen JVE Entertainment artiesten

JVE-Enterainment / Productions schrijft, componeert en produceert voor diverse artiesten. Ook zorgt JVE-Entertainment voor complete muziekdistributie zodat muziek en video op een juiste manier bij alle gewenste downloadportals terecht komt. 

 

Zie hieronder een aantal van onze JVE-Artiesten!



Joost van Ekeren

Joost is een muzikant, zanger, producer en schrijft/componeert daarnaast al vele jaren muziek. Dit doet hij niet alleen voor zichzelf maar ook met veel plezier voor andere artiesten. 

 



Zjosti

Zjosti uit Roosendaal is door carnavals- en skihutmuziek de feestwereld binnengestapt. Hij is bekend van o.a. ‘Stuiterbal’, ‘Tirolerparty’ en ‘Sjiek de Friemel’...



Chef Soldaat

Er was eens een jongen uit Hoeven. Het leven verliep gewoontjes tot er op een dag een brief op de deurmat lag. 'Ga in strijd om gezelligheid!', stond er in de brief. Op 11 november 2015 was het zo ver: Chef Soldaat startte het Leutige Leger! Een leger met maar één doel: feest voor iedereen!



Dino DJ's

Het duo Don en Nick Verbunt vormt samen de Dino DJ's. 'Dino' is dan ook een samenvoeging van de eerste 2 letters van hun voornamen. Deze twee muzikale broers uit Boxtel zijn ergens in de jaren '90 begonnen met het draaien.......



FeestDJ Mitch

Binnenkort meer...